Subiect: Barbatii
View Single Post
Vechi 27.03.2013, 15:23:48
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Orice barbat va admira o femeie frumoasa ca fizic!
Îmi pare rău că vă stric plăcerea generalizării abuzive și preconcepția (de unde să vină, oare?)
dar pe mine chiar mă scârbesc anumite femei considerate de anumiți bărbați ca fiind frumoase.
Spun mă scârbesc, și subliniez expresia, deoarece în expresia lor trupească se pierde orice rafinament sufletesc, orice tandrețe, orice gingășie... Pachete de mușchi și curbe, culori și curcubee care îmi par o caricatură grobiană a feminității veritabile.
Când bărbatul este pământ, visează desigur la o floare carnală și cărnoasă.

În fine, gustul unor bărbați pentru femeile frumoase fizic, nu poate despărți materia de spirit.
O femeie săracă sufletește, stupidă și mândră (după cum o percep eu, desigur), îmi pare îngrozitor de pocită oricât de "frumoasă" s-ar arăta ochiului. Exclus să miște pe acolo vreun ferment al frumuseții... Frumusețea vine din învăluire, din știința conducerii imaginației poetice, din resorturile mai adânci ale visului, ale poeziei și muzicii... Asta dacă vorbim despre frumusețea la oameni.

Necazul e că în cultura pestriță a vremurilor noastre reperele frumuseții sunt strict porcine, sau ca să fiu mai elegant, sunt cu totul sportive. Atletismul sexual pare a fi pregătit să-și revendice măcar o olimpiadă pe zi...

P.S. Am cunoscut cândva o femeie, o tânără femeie, care părea mai degrabă urâtă. Nimeni nu îi acorda atenție. După câteva luni toată lumea întorcea capul după ea. Unii chiar îi făceau versuri, nu doar o tachinau cu glume pofticioase... Ce se întâmplase, oare? Ei bine, se întâmplase un lucru minunat de simplu: tânăra femeie iubea și era iubită... Era atât de frumoasă, iubind!... De-a dreptul minunată, mai apoi, gravidă...

Last edited by cezar_ioan; 27.03.2013 at 15:26:43.
Reply With Quote