Citat:
În prealabil postat de Nastya
Putem sa vorbim de iubire de „Dreapta credinta” cand numarul copiilor avortati pe parcursul a 50 de ani este mai mare decat populatia României (la sfarsitul intervalului de timp care a stat la baza acestei statistici)?
|
Normal că ortodocșii au iubire de dreapta credință. Nu ortodocșii au legiferat avortul în Rumânia. Și nu ortodocșii l-au practicat, în general.
Citat:
Intr-o tara 80 si ...% crestin ortodoxa este normal ca noul Cod penal sa dezincrimineze incestul si prostitutia? Stiu punctul de vedere total dezaprobator al Bisericii Ortodoxe Române.
|
Eu nu am auzit de nici o dezincriminare a incestului și a prostituției în Rumânia. Așa cum nu am auzit nici de un "flagel al căsătoriilor homosexuale". Poate dumneata ai alte informații și eu nu știu.
Citat:
Ce fel de societate/tara cu peste 80% crestini ortodocsi suntem? Cum se manifesta crestinismul din noi? Sau e doar de parada sau motiv de mandrie pe forumuri?
|
Fermentul de revoltă anti-ortodoxă și anti-rumânească am senzația că începe "să dea în clocot", iar dumneata începi să îți dai tot mai mult arama pe față.
Citat:
Asta intrebam: cat de crestini sunt crestinii din România?
|
Noi aici eram la "habemus papam"; pentru alte chestiuni există threaduri separate.