Vreti sa va povestesv si eu ceva legat tot de "cariera?" . poate am mai povestit, nu mai stiu.
In vara lui 2011, inca lucram la fostul job, si intr-o seara anu stiu ce teraba am avut am trecut prin centru, prin fata bisericii romano-catolice Baratia. Era usa deschis si Fecioara parca ma astepta cu bratele deschise asa ca am intrat. Era ajunul sarbatorii sf Anton de Padova.. 13 iunie parca., si o femeie punea flori de crin la toate scaunele. Am vizionat uimaginile de pe ambele latuiri ( ulterior am aflat ca ilustreaza Drumul Crucii), apoi am vazut la un fel de "avizier " ateva rugaciuni catre sf Anton de Padova, pt diverse trebuinte : familie, copii, serviciu, etc. Ei bine pe cea pt serviciu nu am citit-o, am zis ca n-am nevoie. Dupa scurt timp, vreo 2 luni, cam asa, iata-ma fara serviciu...asa ca prin toamna, avand iar treaba in centru, ma duc sa-mi prezint scuzele si sa cer ajutorul.. si-mi gasesc de luicru, dar un job cam naspa, vanzatoare intr-un magazin. Prin decembrie il pierd din nou. Vreo doua luni stau pe acasa, la inceput bine,apoi.. nu chiar asa, nu stiu dc am mai ajuns odata la sf Anton sau nu, insa am mers la sf maslu, am dat acatist de 40 de zile, etc si altele mai "ortodoxe". Si iata ca in ajun de Bunavestire ma suna sefa si ma cheama inapoi la fostul job, adica tot magazin...sa inteleg de-aici ca asta a fost voia Domnului pt mine?
|