Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Nu se chama "cod", se cheama "pseudonim". Daca asa v-ati spus, ascunzandu-va indentitatea, inseamna ca asa vreti sa va spuna lumea.
Iar "madame" inseamna "doamna mea" si originalul tine de curtoazia franceza de toate zilele. E adevarat ca, la noi, la portile Orientului unde toate sunt luate in usor, a inceput a avea o conotatie amusinand a mistocareala damboviteana. Dupa cum "amor" nu mai inseamna "iubire curata", ci pasiune. Daca nu cumva fornicatiune. Prin urmare, nu este cazul sa ne spuneti ca nu sunteti suparata. Nu are nimeni, nimic cu dv. Cu prostiile pe care le spuneti, asta e altceva.
|
Dle Mihnea aceasta cu "codurile" la mine e defect profesional. 20 ani de contabilitate - toate erau transformate in coduri la introducerea in contabilitate. de aceea m-am exprimat astfel. Vedeti dvs ce greseala facem noi cand judecam pripit oamenii? Acum cu ascunsul identitatiii. Cel putin de 5 ori pe acest forum mi-am dat prenumele complet pentru a ma pomenii si pe mine pacatoasa , oamenii in rugaciunile lor. despre viata mea, cred ca sunt una din putinele care a povestit multe aici pe forum, voua celorlalti asa ca altii sunt cei care se ascund.
Acum legat de "prostiile" spuse de mine: ca sa fiti corect ar trebui sa dati un exemplu. Astept. daca nu din nou astept scuze, ar fi a doua oara cand astept asta. Nu de alta dar deveniti maestru in jigniri si pe zi ce trece aratati lumii ca sunteti un om ranchiunos.
Apropo: nu stiu ce treaba aveti dvs cu dambovitenii, eu nu sunt din Dambovita insa nu am treaba cu nimeni. Dvs tot mai des aveti treaba cu romanii in general de parca ajuns in Franta ati devenit dintr-o data frantuz.