View Single Post
Vechi 20.03.2013, 13:30:42
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Avortul mi se pare ceva foarte serios, nu mi se pare o decizie cu care o femeie sa se joace, ca si cum alege pantofii cu care sa iasa in oras. De-aia mi se pare buna orice initiativa care sa atraga atentia asupra avortului, care sa educe.

Dar nu pot sa vin la o asa manifestatie, nu unde sunt pancarte cu "hai Dumnezeu" si nici unde sunt oameni care vor sa profite de ocazie ca sa faca propaganda crestina. E ca si cum un partid politic ar face o campanie de educatie rutiera, sa zic, printre elevii de scoala generala. Intentia e buna, dar politica nu are ce sa caute in scoli. Asa si in cazul acestei manifestatii.

Despre o implicare mai mare din partea mea, nu cred ca este cazul. Nu percep avortul in termeni atat de puternici precum "crima", asa ca nu simt nevoia sa fac ceva mai mult decat fac deja.

Singurul lucru pe care-l reprosez organizatorilor e ca in loc sa faca o manifestatie strict anti-avort, ei fac una prin care sa-si promoveze si platforma religioasa. Eu am ceva cu avortul, dar n-am nimic cu eutanasia, de exemplu. Din start, prin faptul ca acesti oameni cauta sa inglobeze cat mai mult in manifestul lor ei exclud de fapt pe altii, care poate ca le impartasesc o parte din atitudini.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote