Citat:
În prealabil postat de Camy93
Am voie sa critic deoarece si eu ma aflu in aceeasi oala. Asta este adevarul, doamna. De ce nu acceptati ca tara e frumoasa dar e plina de stricaciuni? Eu v-am povestit experientele mele si ce mi-a fost zis si am trait in legatura cu romanii. Daca dvs. nu vreti sa acceptati, nu aveti decat sa traiti in minciuna. Dvs. spuneti de mine, dar va simtiti mai in masura sa comentati, cand ati dat bir cu fugitii si ati parasit tara la care tineti asa de mult? Si bulgarii sunt in aceeasi oala, nu sunt romanii singurii cu probleme, dar vai ca fac tot posibilul sa fie!
La religie: s-a pus automat si nu stiu sa o schimb. :P
|
La cei 20 ani ai dumitale, experienta ta este zero. Vorbim peste 25 ani. Si nu mai fa tu romanii stricaciuni .
Copilita ia spune tu ai dormit vreodata sub vreun copac sau in vreun grajd? ai mancat vreodata florile campului? asa ca bunul simt spune sa faci experienta si apoi sa vii aici sa vorbesti. Cand ai sa aduni si tu suferinte atinci sa vii aici sa vorbesti cum e "sa dai bir cu fugitii".
la inceput ai avut trecut catolic acolo sus si ai avut si Koln trecut dar nus cum se face ca s-au schimbat singure.