Citat:
În prealabil postat de patrunjeluldigital
Domnilor viteji după război:
Bineînțeles că nu poate răspunde, doar vedeți bine că a fost banat!
E ușor să joci pe cadavrul preopinentului, scandând: "L-am spart! Ce tare sunt!"
|
Nu e prima data cand am scris asta si nu am scris-o ca sa obtin un raspuns pentru ca raspunsul e unul singur, si acela e ca biserica adventista de ziua a 7 a nu exista dupa litera Bibliei. Am scris pentru a le spune celorlalti sa nu-si mai piarda timpul raspunzand tuturor aberatiilor pe care le insira cineva care crede ca a gasit el "adevarul" intr-una din zecile de mii de biserici inventate in SUA care au parazitat crestinismul in ultimii 200 de ani.
Un crestin este botezat in biserica si nu se rupe de biserica. Nu scrie nicaieri in Biblie ca un crestin si-a facut propria lui Biserica. Nu este nici un exemplu ca cineva se apuca de capul lui sa predice. Pana si Pavel de care Dumnezeu s-a milostivit a trebuit sa-si supuna invatatura Bisericii si sa fie botezat inainte sa predice. Numai in SUA au aparut profeti de nicaieri, oameni cu initiativa, care atat s-au straduit sa-i faca pe altii sa respecte ce e scris in Biblie incat au uitat ei insisi sa respecte asta.