View Single Post
Vechi 17.03.2013, 18:31:43
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
eu nu o să spun ceva. o să aștept să văd ce spun cei competenți.
lumea științifică se vă schimba. dar nu așa cum prevezi tu.
ce răspuns va da teologia? nici nu ai curaj să te gândești la asta.
Eu stiu ca se va schimba, prin acceptarea unor teorii asa cum este evolutionismul. Ma astept ca string theory sau M theory sa devina tot atat de teorii ca si gravitatia si teoria electricitatii.Se va impune lucrul asta fortat, la fel cum s-a impus si evolutionismul, desi lucrurile arata mult mai rau decat pe vremea lui Darwin Si alti oameni ca tine vor veni si vor rade de cei care spun "e doar o teorie ", repetand si ei ce au auzit la altii, ca in stiinta teorie inseamna cu totul altceva decat inseamna in afara stiintei. Curios ca nimeni nu spune de ce String theory se numeste theory de vreme ce in stiinta theory inseamna cu totul altceva...dar ma rog, inca nu s-a dat ordin de zi pe unitate.
Din punctul meu de vedere un crestin nu are de ce sa se teama. Lucrurile arata acum mult mai bine decat aratau acum 200 de ani. Acum putem vedea creatia atat la nivel macro, atunci cand privim fotografiile de la NASA, cat si la nivel micro, atunci cand ne uitam la lumea cuantica.
Situatia e groaznica pentru ateul care trebuie sa inventeze 10^500 dumnezei doar ca sa scape de o obsesie de care oricum nu va scapa.
Reply With Quote