View Single Post
Vechi 17.03.2013, 02:29:31
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusoctavus Vezi mesajul
Nu. Nu era nevoie să exemplifice sâmbătă de sâmbătă acest lucru, Adam era suficient de inteligent ca să priceapă din prima. Chiar textul poruncii a IV-a pe care El l-a scris cu Propria Sa mână, trimitea doar la prima sâmbătă a planetei, nu la toate:

Marcu 2,27 - Codex Khabouris

În aramaica în care Hristos a rostit acele cuvinte, corespondentul termenului "om" este [אָדָם] a-dam.
108, noi NU avem ca Scriptura varianta Peshitta. Nici noi, nici ortodocsii, nici luteranii sau calvinii. Daca AZ7 s-a unit cu B. Siriaca din Damasc, congrats! Cu atit mai bine cu Biserica Rasaritului, tot sirofona...dar, stiu ca din pacate nu e cazul: tot o secta intemeiata si finantata de euroarienii nordici subumani si degenerati sunteti....de "spalaciti", cum ii alint eu...priciarii (am mistocarit cuvintul "preachers") vostri au infestat si alienat culturi stravechi cu religii initiale mai bune si mai adevarate, de exemplu coreenii, care erau budisti si samanisti, inainte de "prietenia" cu cazatura demonica si colectiva de "unchiul Sam". Cu alte cuvinte, culte de genul asta sunt in raspar cu spiritualitatea, religia, si alte "fleacuri" care in mintile blonzilor decazuti de peste Atlantic nu pot fi considerate decit cel mult ca atuuri strategice pentru ocuparea si exploatarea unei natiuni. In loc sa se roage lui Buddha in temple, in costumele lor stravechi, japaii si coreenii se imbraca la cravata si il lauda pe Gizas, in solouri de chitari electrice, eventual in sufocant de ubicuitara engleza americana. Gretos!!!
Ceea ce dovedeste ca in genere cultele np formate in USA sunt, incosntient (sau nu?) pioni strategici ai CIA si Pentagonului, neavind treaba cu nelinistea cautarii spirituale si a unei eventuale convertiri si ncere. Ah, am uitat: cloaca de exploatatori si neocolonialisti de peste Atlantic ne este stapina, pardon, aliata. Ups, nu am fost corect politic...
Demonstrati-ne ca lucrurile stau altfel decit presupun eu...eu NU zic ca sunteti agenturi, ci ca nemernicii astia sefolosesc de voi fie si "in orb" pentru controlul si influenta imperialiste, si deci spiritualitatea np, cu putine exceptii care au efectiv o justificare scripturala, precum penticostalii, e pervertita si lumeasca.

Last edited by celestial_pottery; 17.03.2013 at 11:11:40.
Reply With Quote