View Single Post
Vechi 25.11.2007, 20:39:52
Pravoslavia Pravoslavia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.11.2007
Implicit

Se merge prea departe! Nu cumva este vorba de "catolicizarea Bisericii"? Cred ca da! Am destule motive sa cred asta...
Sa ne gandim, cum ar fi ca Parlamentul Romaniei sa fie condusa de Ministerul Educatiei si cercetarilor :angry: ??? :hmmm: Aici sa vad jocurile politice din Biserica... BISERICA ORTODOXA TREBUIE SA RAMANA BISERICA ORTODOXA! Si nu se cade ca Biserica Lui Dumnezeu sa Fie condusa de anti-hrist! Oare, a venit acel antihrist? ...
Inca de la inceput erezia ecumenista a prezentat un foarte mare pericol pentru ortodoxie. S-a inceput cu alegerea unui patriarh greco-catolic in Biserica Ortodoxa Romana ( Miron Cristea ). S-a continuat cu introducerea calendarului romano-catolic (gregorian) in Biserica Ortodoxa Romana si cu introducerea pascaliei catolice (decizia privind pascalia fiind abrogata in 1929). S-a continuat cu aderarea Bisericii Ortodoxe Romane la o initiativa protestanta (ecumenismul modern); cu toate ca marii duhovnici s-au opus! Acum s-a ajuns la acceptarea primatului papal in Biserica Ortodoxa (mondiala)!!! Erezia se vede foarte clar! Cei ce nu o vad, o fac intentionat! De ce? ... Din nestiinta in nici un caz...!
Voi ce parere aveti in legatura cu acest subiect?

Reply With Quote