View Single Post
Vechi 13.03.2013, 17:00:36
Alin.D.Zaharia's Avatar
Alin.D.Zaharia Alin.D.Zaharia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2012
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Deci am zis o celula.
Oricum pana la urma tot la chimicale trebuie sa ajungi oricat te-ai piti, chiar si daca le ascunzi prin cosmos si spui ca viata s-a format la milioane de ani lumina distanta si a calatorit pana aici, tot trebuie sa accepti ca viata s-a format din chimicale.
Bineînțeles că tot la un proces chimic ajungi, dar partea aia se numește abiogeneză și nu are nimic de a face cu evoluția.
Abiogeneza nu este nimic concret, nu se știe din ce proces sau ce condiții au fost necesare pentru crearea vieții din materie inorganică, dar așa se numește procesul din care a rezultat viață din materie inorganică.

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai inseamna ca nici tu nu stii de vreme ce nu poti arata asta. Eu accept ca gandacii or sa iasa diferiti, sau uneori o sa iasa rame, sau gandacii o sa zboare sau cine stie ce o sa iasa de vreme ce vorbim despre mutatii aleatoare dar sa-i vedem ca ies din fabrica. Daca nu atunci nu mai comparati teoria asta cu gravitatia si electricitatea pentru ca nu au nimic in comun
E clar că nu ai studiat Teoria Evoluției altfel nu ziceai astfel de aberații.
Tu îți imaginezi că iei celula aia și prin nu știu ce proces într-o „fabrică” rezulta viețuitoare aleetoare? Tu realizezi cât de ridicol și cât de departe de Teoria Evoluției este?

Am mai zis odată, evoluția are loc într-o periadă foarte mare de timp sute de milioane chiar miliarde de ani. A durat aprox 4miliarde de ani ca viața/fauna să ajungă unde suntem noi acum.
Ce vrei tu defapt? Să recreeze cineva pentru tine evoluția ca să o accepți?
Nu ai cum să o replici dar o poți studia.

Păcat că nu realizezi cât de ipocrit ești.
Ești sceptic când vine vorba de teorii dovedite, ceri munți de dovezi (Foarte bine!) însă e de ajuns o simplă carte veche de 2000 de ani plină de mituri ca să justifice credința ta într-un creator care a făcut lumea în 7 zile, șarpe vorbitor, un individ care merge pe apă, alt individ care transformă apa în vin etc.
Reply With Quote