Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r
Cand se discuta de chestiuni la marginea stiintei / filosofiei, prin natura lor uimitoare si intesate de speculatii, este desigur mult mai usor sa ataci pozitia adversarului decat sa construiesti si sa argumentezi o paradigma solida si cuprinzatoare. Daca adaugi niste ironii si misto-uri devine chiar distractiv.
Nu mai in spate de cateva pagini colegul bin000 incerca sa explice ceva cu un sarpe, dar a renuntat.
|
Dar nu e nici un misto, e foarte simplu, avem un gandac complet dezvoltat aparut acum "500 de milioane de ani" . Care e stramosul lui si cum demonstrezi ca se inrudesc ? Cum demonstrezi ca se inrudeste cu un organism din timpurile noastre ?
Ca iti imaginezi tu cum s-ar fi putut dezvolta, cum apare ochiul si asa mai departe e cu totul altceva. Dar toate acelea sunt povesti, probabil logice pentru unii dar
adevarul nu se supune la vot. Nu poti spune ca daca 99% sau chiar 100% din biologi cred in aceeasi poveste atunci ea este adevarata. Stiinta e ceva foarte precis, am vazut eu acolo unde se construiesc avioane. Pe o poarta intra materiale si pe cealalta ies avioane. Daca vrei sa nu le mai numesc povesti baga pe o poarta niste chimicale si scoate pe cealalta poarta macar un gandac din asta.