Citat:
În prealabil postat de Parascheva16
Din cate am inteles mitingul este facut de Asociatia pentru Libertatea Romanilor. Am rasfoit putin site-ul lor si pun accent pe drepturile omului, pe Constitutie, intimitate etc. decat pe nr din cip. Daca merg ptr. drepturile civile, atunci nu vad nimic rau. Daca merg sa urle ca cip-ul contine 666 si ne pecetluim daca luam actele, nu stiu daca ii va lua cineva in seama.
|
E o organizatie politica, oare la ce te poti astepta?
Vezi istoricul, cauta prin arhiva ziarelor si sa vezi in ce chestii s-au mai bagat si te prinzi tu..
Pot sa atinga lejer ridicolul si fara sa-l invoce pe "666". :)
Indosarierea electronica a situatiei medicale este intr-adevar o problema grava pentru ca poate servi ca baza pentru viitoare abuzuri.
ex.:
1. asigurare privata de santate doar in functie de dosarul medical si cu costuri in functie de dosarul medical (cine vrea sa asigure un om bolnavicios pe aceeasi bani ca unul sanatos?)
2. angajare in functie de dosarul medical
3. credit in functie de dosarul medical
etc.
Practic se ajunge ca dosarul medical sa fie echivalent cu "istoricul creditului" doar ca nu poti schimba prea mult daca esti sau nu mai bolnavicios din fire - esti condamnat la esec social inca de la nastere.
Pacat ca la noi nu este o societate civica vigilenta si rationala - singurii care s-au gasit sa ia atitudine se pare ca sunt mai degraba si cei care duc frica de "666" in spate.
Aviz si ateilor care sub pretextul libertatii, bla bla ataca latura religioasa a societatii dar nu sunt capabili sa reactioneze atunci cand libertatea civila este pusa sub semnul intrebarii de catre actiunile Statului.
Ceea ce arata cred, destul de bine, pe cine servesc de fapt.