sika scris ;'Ceea ce este de admirat la oamenii "rai" este faptul ca sunt uniti. Ceea ce este de condamnat la oamenii "buni" este ca nu sunt uniti. De aceea cei "rai" se impun in fata celor "buni". Pentru ca ii "ataca" pe rand. Ies din aceasta discutie oamenii bolnavi psihic, betivanii si drogatii. Astia actioneaza fara sa gandeasca. Un om nebun e in stare sa atace 100 de persoane.
Eu, sincer, nu stiu ce sfat i-as putea da doamnei Catalina. Insa am o oarecare idee despre ce ar trebui sa facem noi, oamenii, pentru a putea preintampina astfel de evenimente.'
Cata dreptate ai Sik .
Oamenii buni nu sunt uniti ,pe cand oamenii rai sunt uniti in tot ceea ce fac.
Sik ,oamenii rai sunt usor de gasit, in schimb oameni buni se gasesc foarte greu.
In decursul acestor trei ani de zile ,eu i-am rugat pe multi oamenii care au fost la locul faptei ,in seara de 11-12-2004 , sa declare adevarul in fata oamenilor legii.
Foarte greu am reusit sa-i conving pe cativa sa declare adevarul .
Toti martorii oculari au cautat sa nu se implice in acest caz , de frica celor trei infractori , care sunt foarte periculosi , iar alti de frica relatiilor pe care le are socrul liderului grupului infractinal ,in politie si in justitie .
Am sa va povestesc la timpul potrivit ce s-a intamplat cu doi martori ai familiei Mihalcea , in faza de apel a acestui caz.
O sa ramaneti uimiti cata rautate exista in unii oamenii ,care spun ca au credinta in Dumnezeu .
Coruptia din aceasta tara mi-a distrus sanatatea si familia ,in acesti trei ani de zile de nopti nedormite de griji si de frica infractorului Argeseanu ,care nu incetau sa imi hartuiasca fizic si verbal fiul .
Am cerut ajutorul tuturor institutiilor superioare ale statului roman ,dar nimanui nu i-a pasat de noi .
Stim de ce nimeni nu a dorit sa ne ajute .
Sunt prea multe persoane importante din politie si din justitie implicate in acest caz .
Nu toti cei implicati au savarsit fapte ilegale pentru a le apara interesele celor trei infractori ,care ne-au atacat si ne-au batut degeaba pe strada fara a ne cunoaste si fara a-i provoca in vreun fel .
Cei mai multi oamenii ai legii le-au aparat reputatia colegilor sai de breasla ,astfel acoperandu-le si ilegalitatile infractorilor si ale martorilor lor mincinosi .
Ce 'reglare de conturi 'avea Argeseanu cu fiul meu sau cu mine sau cu sotul meu , daca nu am avut niciodata vreo relatie cu acesta ?
Chestia cu 'reglarea de conturi ' apartine ziarului Gazeta Vaii Jiului sau Politiei Petrosani .
Nu ma bucur pentru ca acest infractor a ajuns sa fie urmarit general.
Are familie si copii ,si ar trebui sa isi bage mintile in cap si sa o ia pe calea cea buna , nu sa ontinue seria de infractiuni .
Eu i-am dat posibilitatea lui Argeseanu de a spune adevarul ,in fata instantei Curti de Apel Alba Iulia , dar acesta nu a vrut sa declare adevarul .
Dimpotriva , a mai angajat doi martori sa minta pentru el si pt procurorul Nicodim Ioan , cel care a anchetatt cazul nostru .
Am fost acuzata de unii oamenii ca familia mea si fiul meu este vinovata pentru ceea ce ni s-a intamplat , dar oamenii care ne-au acuzat , sunt sigura ca nu au citit povestea noastra , ci au tras o concluzie gresita , citind un mesaj ,asa in trecere .
Oameni buni , stati putin si ganditi-va , inainte de a lovi un om aflat la necaz . Informati-va inainte de face un asttfel de lucruri rele .
Am o intrebare de pus celor care au facut astfel de lururi rele .
Daca fiul meu ,eu sau sotul meu eram vinovati , pentru ce a mai trebuit ca oamenii legii sa masluiasca si sa falsifice nenumarate documente din dosarele noastre ?
Pe forumul 'Gazetei Vaii Jiului' veti gasi detalii depre documentele afisate pe forumul 'aparati drepturile '.
Va rog, oameni buni sa cititi cu atentie ceea ce am scris despre fiecare document in parte si o sa constatati ca nu am mintit niciodata cu absolut nimic cand am afirmat ceva .
http://forum.gvj.ro/viewtopic.php?t=349
http://forum.gvj.ro/viewtopic.php?t=348
http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview