View Single Post
Vechi 09.03.2013, 15:55:56
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

@alin b.
inca ceva.stii care e gresala in educatia copiilor.ca voi nu vreti sa intelegeti ce presupune viata de familie.
omul are datoria sa se indrepte.iar daca mai vrea sa se si casatoreasca si sa faca copii atunci are o responsabilitate uriasa.nu numai ca trebuie sa te ocupi de educatia si mantuirea copilului,dar nu trebuie sa ti o neglijezi nici pe a ta.in plus eu cred ca e un chin sa ti iei nevasta si sa o tii ca pe un bibelou abia atins.sa ti stapanesti poftele si sa nu folosesti contraceptive ca sa nu pacatuiesti.mi se pare o corvoada.si mai ales ca voi barbatii aveti problema aia cu "aruncatu cu privirea".da mai bine ai umbla legat la ochi :)) dar hai sa nu insist pe tema asta.
sufletul omului pleaca din cer si cand ajunge in trup si se naste,se vatama.are firea vatamata ca a primilor oameni.atunci el e dator sa se reintoarca in locul din care a plecat(cer).in rai sunt toti ca ingerii(spune pr.Cleopa).noi reintregim cetele cazute si din heruvimi si din serafimi si din stapaniri etc pt ca pt asta am fost creati.atunci cand se vor completa randurile se va termina varsta pamantului pt ca ne am implinit datoria.
parintele trebuie sa fie o pilda vie pt copilul lui,pt ca numai asa primeste o educatie buna,vezi exemple Ioachim si Ana,alt ex.parintii pr.Arsenie Boca.mama lui s a rugat inainte sa l nasca,dar si cand il purta in pantece,nu facea sex cum fac oamenii moderni care i vatama firea si sanatatea copilului(mostenind o imunitate slaba) inca din burta.daca vrei ca copilul tau sa te asculte fi tu exemplu pt el.pt ca tu ai nascut un inger si vei fi raspunzator la judecata pt educatia data.nu mai da vina pe altii,pt ca copilul este influentat de mediul familial in care traieste,el ii imita pe parinti,vorbele si actiunile parintilor sunt decisive,ei il formeaza nu cutarica de pe strada.anturajele proaste nu se vor lipi de el daca tu stii cum sa i oferi dragoste si intelegere.pt ca el cauta sprijinul moral la persoane straine si dezinteresate pe care tu nu l oferi,iar acele persoane sunt rauvoitoare.un acoperis deasupra capului nu e suficient sa faci un copil fericit.trebuie sa simti ce traiesti,nu sa te scufunzi cu tot cu familia ta in intuneric.
sfinteste te mai intai tu daca vrei sa i sfintesti si pe altii,dup aia poti sa vb despre pretentii

Last edited by rainrainbow; 09.03.2013 at 16:01:28. Motiv: adaugare
Reply With Quote