Citat:
În prealabil postat de rainrainbow
am si eu o intrebare: daca e pacat sa te machiezi,sa porti cercei,sa te coafezi,sa te epilezi,sa ti dai cu creme,sa ti dai cu oja,sa te tatuezi etc....cei care lucreaza asigurandu si traiul lor si familiilor lor la saloane si sunt maseuri,manichiuriste,coafeze,cosmeticiene,body artisti(sau cum se numesc astia care fac tatuaje),doctorii sau farmacistii care fabrica anticonceptionalele si etnobtanicele si multe alte chestii interzise ei comit pacate zilnic indemnandu i pe altii la o viata desfatata,usoara,plina de placeri si lipsita de nevointe atragandu i pe ceilalti la pierzare cu centrele lor?
am inteles bine sau ma insel?sper sa primesc raspuns.
|
Desigur,oricine isi castiga existenta de pe urma unor servicii care duc la savarsirea de pacate de catre semenii lor sunt vinovati si ei.De exemplu o femeie care se machiaza nu face pacat doar ca incearca sa "retuseze" ce a creat Domnul,dar si incurajeaza alte femei sa o faca,ele cred ca sunt "la moda".Daca o femeie se imbraca indecent,cu fusta foarte scurta nu doar isi necinsteste trupul si este o ispita in miscare,dar indeamna indirect si alte femei sa faca la fel,ca sa intre in "randul lumii".La fel si barbatii care umbla cu tricouri mulate sa isi arate "muschii",toate sunt un fel de mandrie.Tot asa daca un body artist, o manichiurista, o coafeza etc. ar deveni crestin/a nici nu s-ar gandi sa mai practice o astfel de slujba pentru ca nu ar aduce cinste lui Dumnezeu.Daca l-ar descoperi pe Dumnezeu dupa ce au practicat slujbe de genul pentru ceva vreme,daca l-au descoperit cu adevarat pe Dumnezeu vor renunta la ele si vor face ceva ce-I aduce cinste Lui. Cum ar putea sa nu fie vinovati cei ce i-ai precizat tu mai sus?Daca vor sa nu mai pacatuiasca,trebuie sa renunte la orice activitate care poate instiga la pacat.