View Single Post
Vechi 06.03.2013, 09:46:35
zabulon zabulon is offline
Banned

Data înregistrării: 05.03.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
In ciuda repetarii obsesive a poruncii a patra (e a saptea oara cand reluati discutia in decurs de doua zile)
Nu sunteti corecta in afirmatii. Deformati adevarul (ca sa nu spun altcumva). Nu am repetat niciodata (nici vorba de obsesiv) porunca a patra.

Am repetat o invatatura scrisa in Catehismul Ortodox.

""""""""""127. Ce invata porunca aceasta (porunca a patra)?

Aceasta porunca invata doua lucruri, si anume: datoria muncii in timpul celor sase zile ale saptamanii si datoria de a sarbatori ziua a saptea, ca zi de odihna, inchinata Domnului. """""""""""" (Catehismul Ortodox - cap. Cele 10 Porunci.)

Este o mare asemanare intre aceasta invatatura din Catehismul Ortodox si invatatura adventista.

Citat:
ar trebui sa va fie clar ca n-avem la ce sa ne hotaram,
Chiar nu va intereseaza sa paziti ce a sfintit Dumnezeu si a poruncit? Ramaneti la ce a hotarat omul? Nu credeti ca ar fi bine sa va mai ganditi?

Citat:
d-voastra aveti o "problema" cu ziua de duminica, nu noi,
Eu nu am absolut nici o problema. Sunt cat se poate de linistit. Pazesc aceeasi zi pe care au pazito Domnul Iisus Hristos si Maica Domnului: ziua a saptea (sfintita si hotarata de Dumnezeu).

Dvs. ce paziti? Ceva ce nici Domnul si nici Maica Domnului nu au pazit (si nici Domnul nu a poruncit sau sfintit).

Cine are probleme?
Reply With Quote