03.03.2013, 20:19:14
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Cum deosebirile mari dintre Ortodoxie si Adventism eclipseaza asemanarile, imi permit un scurt off topic
Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Pai a treia nu exista decat la dumneavoastra. Numai dumneavoastra visati rapiri acolo unde scrie intampinare.Sunt sigur ca le-ati gasit si o ocupatie oamenilor pentru mia aia de ani, poate pun ordine in dosare sau dau cu matura prin rai. 
|
E ciudat ce spun: cei drepti vor fi inviati si vor trai 1000 de ani in “imparatia cerurilor” (ce nu se stie unde e, insa pare o realitate paralela, fizica/materiala din moment ce ei sunt inviati in trup), timp in care pamantul e pustiit, iar in aceasta perioada Dumnezeu ii va convinge pe cei drepti de dreptatea judecatii sale de a-i pedepsi pe cei nelegiuiti (pe care nu i-a inviat inca), ca cei drepti sa nu aiba indoieli, deci divinitatea se justifica in fata oamenilor timp de 1000 de ani, in timp ce diavolul, ramas singur pe pamant, e chinuit de plictiseala, ca nu mai are pe cine ispiti,traieste un adevarat chin pana la a treia venire a lui Iisus, laolalta cu cei rapiti/inaltati la cer. MihaiG se intreba pe un alt topic: cum sa fiu fericit cand stiu ca aproapele meu e sau va fi in iad? Uite ca adventistii au gasit solutia: 1000 de ani de munca de lamurire si convingere din partea lui Dumnezeu, ca ei sa inteleaga. Acesta e planul divin din cartea revelatiei, in intelegerea adventista.
Last edited by ioanna; 03.03.2013 at 21:00:28.
|