View Single Post
Vechi 02.03.2013, 22:15:06
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Buna, Tigrutule!
In ce ma priveste, in afara de biserica / biserici, in timpul slujbelor, unde timpul se dilata, un loc in care imi gasesc linistea sufleteasca este cimitirul, mai ales cimitirul Cernica. De mica, ai mei ma duceau - printre altele - prin cimitir, la mormintele celor dragi.
Mai ales la mormantul bunicii simt pace si alinare si este locul in care ma pot ruga fara probleme - de obicei, eu sunt tare lenesa la rugaciune, dar acolo as sta si ore in sir. Astea sunt locurile in care, indiferent de starea mea sufleteasca anterioara, gasesc mereu pace si liniste.

Un loc aparte mi se pare si raiul de verdeata din curtea bojdeucii lui Creanga, de la Iasi. Ma simt confortabil si cand ma concentrez numai la un singur lucru, care ma prinde: o carte buna, un film, un concert, un muzeu, daca nu e forfota prin jur. Altfel, sunt zile - mai putine, ce-i drept - in care pot fi linistita chiar daca in jurul meu e vacarm, si zile in care ma simt agitata si tulburata, chiar si intr-un mediu prietenos.