Despre acest subiect sunt deja cunoascute date mult mai ample si aspectul care scapa celor ocupati cu descoperirea perlelor , este ca atunci cind telefonul cauta reteaua/antena cea mai apropiata pt. stabilirea legaturii , puterea lui in emisie este de 3-6 ori mai mare decit puterea minima bazala de emisie pe timpul convorbirii .
Completarea mea nu este din scrupulozitate ci este din dorinta de a-i linisti pe sceptici cum ca telefonul mobil nu este absolut deloc nociv omului si ca daca nu avem un asemenea "device" nu suntem in rindul lumii iar daca nu avem 2-3 telefoane pt. mai toate retelele si la care sa vorbim chiar si simultan , apai chiar nu existam in lumea aceasta .
Efectul telefoanelor mobile (desi mai estompat) este asemanator cu cel al retelelor electrice nationale sau al nodurilor de comunicatie (grupuri de antene existente in unul si acelasi loc, pe frecvente si puteri diferite) puse in preajma locuintelor umane (chiar si sub 100 de metri) si la a carei populatii numarul cancerelor de singe si limfatic este de 3 ori mai mare decit in restul populatiei .
Asta a fost doar o informare si nu o invitatie la discutie !
Abia cind am terminat postarea am vazut adaugirea Yasminei , care este corecta si mai ales portul telefonului mobil in buzunarul de la piept stinga este prohibita . Ca de altfel si portul agatat de git cu o "zgarda" cu influenta nociva pe plexul nervos vegetativ solar .
Cei care cunosc cite ceva despre medicina energetica a omului , acupunctura, etc , pot intelege mai usor interferenta emitatoarelor radio (de diverse frecvente si puteri) cu energetica organismului uman .
Daca omul nu este in miscare , pt. a fi in siguranta ,telefonul trebuie sa stea la o diatanta de el de peste 1,25 metri.
Sa nu uitam ca radiatia telefonului se adauga la fondul general de ratii al mediului ambiant al omului care in ultimii 50 de ani este in sporire continua .
Last edited by zaharia_2009; 27.02.2013 at 01:05:42.
|