View Single Post
Vechi 24.02.2013, 19:46:42
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Ivanacristescu Vezi mesajul
Un alt punct in Bule,este acela ca preotii parohi,sa depisteze in eparhiile lor,pe cei care produc si/sau comercializeaza Ob de cult,fara "binecuvintarea BOR"(pe care oricum n-ar da-o nimanui ,nici morti cei din Deal!!!,ca de' doar ei BORu' pot comercializa bratari cu iconite si altele... made in China/India!!!-adica facute de catre budisti!!!-supercanonice!!!..),si sa-i "defereasca Org de control:Politiei,Garzii Financiare,Primariilor,pe cei care ies din ascultare".Drept urmare s-a "dat dezlegare" Garzii F,si acestia au declansat ,inca de anul trecut(ceva mai timid,ce e drept),dar incepind cu acest an,ceva mai in forta,actiunea :"politia icoanelor",spre bucuria deplina a "Sf sinod"...care este superincintata de.."uciderea pruncilor"...si de rezultatele obtinute!...
Stimata doamna/domnisoara. Cu tot respectul, imi ingadui sa comentez anumite aspecte ale acestei postari.
Cunosc din experienta proprie cel putin doua persoane care comercializeaza pe langa lucrurile sfinte si unele dubioase chiar smintitoare.
Interesanta insa este reactia lor pentru ca se aseamana izbitor de mult cu a domniei voastre, desi parerea mea este ca nu ati stat sa judecati nepatimas si cu dreapta chibzuiala asupra acestui aspect, caci astfel cred ca si domnia voastra ar fi fost la asentimentul meu, ca s-a luat o decizie inteleapta de catre BOR.
Iar in ce priveste persoanele respective, au gasit deja o usita, ca de, cu viclenia nu te joci...
Reply With Quote