View Single Post
Vechi 24.02.2013, 17:49:57
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patrunjeluldigital Vezi mesajul
Atunci luați legătura cu el să vă explice.

Îmi pare rău, dar nu mă pot angaja într-o discuție total în afara topicului.
Nu se discută aici nici despre avort, nici despre adventiști; ci despre botez și penticostali.
Intotdeauna am fugit de atitudinea aceasta pe care Dvoastra.o adoptati mereu si mereu.
Postarile Dvoastra.seamana cu o fuga fara tinta. Daca din dreapta se apropie un argument care are chiar si o legatura marginala cu subiectul va aplecati si o luati la sanatoasa in directia opusa.
Credeti ca veti ajunge undeva cu aceasta atitudine? Credeti ca veti gasi un strop de adevar fugind fara rost, infricosat de orice alt argument care sa va dea peste cap concluzia care vi s-a intiparit in minte printr-un proces destul de agresiv de spalare de creier?
Mi-e mila de Dvoastra.pentru ca si eu am trecut printr-un astfel de iad!
Vestea buna e ca ramane doar dorinta de a constientiza acest iad, si Mantuitorul Hristos va va ajuta! Va marturiseste asta unul care a fost ajutat!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Reply With Quote