View Single Post
Vechi 22.11.2007, 10:48:04
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dumitrucelmare2000
Va scriu in legatura cu sora mea mai mare care are 31 de ani este divortata si are 4 copii.Ea este undeva la tara Sa casatorit acum vreo 12 ani cu un barbat pe care l-a iubit foarte mult poate si pentru faptul ca a fost primul in viata ei si poate si din neglijenta (la tara e ceva mai greu cu mijloacele contraceptive) a ramas insarcinata de 4 ori si nu a vrut sa avorteze. Lui nu prea i-a placut munca si cand a vazut ca ii este greu cu copii a plecat in Italia unde munceste ilegal si nu a mai vrut sa stie de ei. Anul acesta sora mea a divortat de el in speranta ca v-a obtine o pensie alimentara lucru care s-a intamplat insa aceasta pensie este foarte mica. Nici casa in care locuieste cu cei 4 copii nu este a lor ,adica au achitat o suma de bani proprietarilor de drept cu promisiunea ca vor achita si restul deabia atunci urmand sa faca acte de vanzare cumparare pentru ea.Dupa plecarea cumnatului meu in Italia sora nu a mai avut bani sa achite acea casa si au amenintat-o de mai multe ori ca o da afara cu tot cu copii.
As incerca sa apelez la anumite fundatii sa o ajute dar nu stiu exact cui trebuie sa scriu si la cine trebuie sa merg.
va rog frumos daca puteti sa-mi dati un sfat ce ar trebui sa fac ca sa o pot ajuta?
Cel mai bun sfat: rugaciunea. Roaga-te si Dumnezeu va face ceva. Pune pe sora ta sa se roage ( cat de puternica este rugaciunea mamei... ) si pe copiii ei ( cand se roaga un om ingerul ii duce rugaciunea, cand se roaga un copil 3 ingeri ii duc rugaciunea la cer - par Cleopa ). Cred ca asta e cel mai bun sfat
Reply With Quote