Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Oh, mulțumesc Simona, am deja destule.
E suficient doar să citești textul și să reflectezi asupra lui, dacă dorești.
P.S. Pe viitor, când mi te mai adresezi, te rog frumos să ai grijă cum îmi vorbești.
Eu suport multe insulte cu ușurință, însă tolerez ceva mai greu nesimțirea și impertinența proastei creșteri.
Te rog să iei aminte la rugămintea mea, altfel voi fi nevoit să încetez orice discuție și orice raport cu tine.
|
Ai dreptate. Iarta-ma. Chiar nu am nici o scuza ca sa fiu impertinenta. Si mai ales cu oameni de calitate. Dar, daca imi dai voie si tu si ceilalti forumisti, sa va reamintesc urmatoarea fraza - pe care o zic din memorie si inca o data iertare:
daca vezi pe fratele tau ca greseste, mustra-l si daca te asculta, l-ai castigat pe el!
Nu sariti, caci nu mi-am terminat ideea. Nu in legatura cu faptul ca nu ai dreptate, ,,am sarit" asa, ci din doua motive intemeiate:
1. Rufele se spala in familie! - nu are rost sa mai comentez acest aspect, sau daca tineti neaparat, rog pe privat/
2.La semnatura mea, am un link la care va fac trimitere, in special pg 208 si 564...
Si o remarca pentru tine cezar si bineanteles nu numai. Am inteles ca esti psianalist sau ceva de genul, in fine.
Dupa ce vei studia, ceva mult mai complex decat ceea ce ai studiat tu pana acum, ai sa ne intelegi pe noi cei care va ,,sarim la jugulara"
cum va vedem noi pe voi si ce cu totul alta semnificatie capata deodata comportamentul nostru - restul este o cu totul alta poveste...