Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sunt alimente care necesita conditii mai speciale, altele nu.
Nu stai de azi-ieri la bloc, cam stii ce temperatura/umiditate ai vara in camara sau pe balcon si poti afla ce se poate pastra pe termen lung si cum (modalitate de ambalare/conservare).
|
Pai asta e problema, nu mai stim ce temperatura avem (in special vara) pe balcon

. Acest aspect s-a transformat de-a lungul timpului intr-o surpriza (neplacuta). Recunosc ca trebuie sa ma mai documentez in privinta particularitatilor alimentelor si in privinta modalitatilor de ambalare/conservare.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Cred ca ar fi o practica f. inteleapta sa ai mancare in casa macar pentru 6 luni de zile, calculat la necesar caloric.
E mai sanatos decat sa tii banii in banca si la o adica nici nu presupune cine stie ce costuri suplimentare, banii aceia oricum ii cheltui pe mancare, doar cu un oarecare avans.
|
Asta asa este, sunt adepta bucatelor pregatite in casa, incepand de la mancare, prajituri, pana la muraturi si zarzavaturi, De aceea imi doresc foarte mult ca pe viitor sa stam la casa. Consider ca o casa are multe avantaje fata de un apartament la un etaj superior.