Citat:
În prealabil postat de Ekaterina
Noi am mai incercat sa facem, dar la bloc nu rezista, nu ai spatiu sa depozitezi si vremea este tare schimbatoare, am avut ani in care s-au stricat din cauza schimbarilor de vreme, azi frig, maine cald. Oricum, le prefer pe cele facute in casa, cu grija si igiena corespunzatoare.
|
Sunt alimente care necesita conditii mai speciale, altele nu.
Nu stai de azi-ieri la bloc, cam stii ce temperatura/umiditate ai vara in camara sau pe balcon si poti afla ce se poate pastra pe termen lung si cum (modalitate de ambalare/conservare).
Majoritatea blocurilor mai au si beciuri care se pot amenaja.
Cred ca ar fi o practica f. inteleapta sa ai mancare in casa macar pentru 6 luni de zile, calculat la necesar caloric.
E mai sanatos decat sa tii banii in banca si la o adica nici nu presupune cine stie ce costuri suplimentare, banii aceia oricum ii cheltui pe mancare, doar cu un oarecare avans.