View Single Post
Vechi 19.02.2013, 15:31:56
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
E seceta, pentru ca suntem oameni rai.
Ai dreptate Glykys, din pacate nu vrem sa ne indreptam si sa alergam la Dumnezeu ca sa ne salvam.

O solutie ca sa supravietuim acestor vremuri ar fi sa mancam mancare gatita, este mai sanatoasa si mai ieftina.

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Heaven, multă lume gândește ca tine și încearcă să-și facă provizii. Oamenii se panichează, vor să cumpere mai mult, cererea crește și, prin urmare, și prețurile.
Ne spunea Parintele intr-o predica ca un sfert din mancarea pe care o cumparam se arunca. Este o mare greseala, si eu sunt pusa in aceasta situatie uneori. Ma gandesc ca este mare pacat sa aruncam mancarea. Trebuie sa invatatm sa cumparam cat ne trebuie, fara sa luam in plus.

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Glykys: Piața Obor nu mai este de mult o piață bună. În urmă cu 2-3 ani am pățit același lucru ca tatăl tău (păcăleala cu banii); însă eu m-am prins abia acasă. Era multă hoție acolo, iar producătorii au fost eliminați.
Mie mi se pare o piata buna, in sensul ca gasesti marfa multa si ai de unde sa alegi, dar sunt prea multi intermediari(tigani), nu am nimic cu ei, dar nu te privesc ca pe un client ci ca pe un om bun de furat si incearca tot timpul sa te pacaleasca cu ceva, cu marfa proasta, cu banii, cu ce se poate.

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Si da, pe vremuri se gatea economic si se punea multe conserve pentru iarna. De toate. Acum de ce-o fi disparut moda asta? Posibile motive: lipsa de timp, nu mai renteaza din cauza preturilor, si...?
Noi am mai incercat sa facem, dar la bloc nu rezista, nu ai spatiu sa depozitezi si vremea este tare schimbatoare, am avut ani in care s-au stricat din cauza schimbarilor de vreme, azi frig, maine cald. Oricum, le prefer pe cele facute in casa, cu grija si igiena corespunzatoare.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Despre foametea din Basarabia
Am vazut un film documentar pe aceasta tema Povestea Sovietelor. Am ramas fara cuvinte la atata durere si suferinta. Sa ne fereasca Dumnezeu!
Reply With Quote