Intrebare:
Cand e vorba de combaterea darwinismului, nu mai e o problema daca sunt recomandate conferintele – de pe You Tube – ale unor crestini baptisti fie ei si independenti ?
Eu nu pot sa-i hulesc pe cei de alte credinte sau religii si nici sa am buzunarele pline de pietre pentru o eventuala intalnire cu ei. Eu cred ca toti oamenii sunt creatia lui Dumnezeu(nu e din gandirea mea, e din Sfanta Scriptura, Biblia). Si mai stiu ca „Domnul vrea ca toti oamenii sa se mantuiasca”( Cuviosul Siluan Athonitul, Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei, Editia a IV-a, Editura DEISIS, Sibiu, pag. 275)>>
De aceea, orice om de pe pamant este”aproapele” pe care Dumnezeu ne porunceste sa-l iubim. Si acest domn Kent E. Hovind e aproapele nostru. N-am nimic de impartit cu dl. Hovind. Nu se va mantui in locul meu. Locul meu in Rai (daca am vreunul) tot pe mine ma asteapta.
Dar aici e vorba de principii: daca avem principii.
Cine este domnul Kent E. Hovind?
<<Kent E. Hovind (born January 15, 1953) is an American young Earth creationist
Residence: currently incarcerated at the Federal Correctional Institution at Berlin, New
Hampshire by the Federal Bureau of Prisons
Occupation: Evangelist, Christian theme park operator
Known for: Advocate of Young Earth creationism, convicted of tax-related crimes
Religion: Independent Baptist[1]>>
<<Between 1975 and 1988, Hovind served as an assistant pastor and teacher at three private Baptist schools, including one he started.[2] As these were private schools, Hovind was not required to have any teaching credentials or accredited qualifications.[6][7] In 1991, Hovind started Creation Science Evangelism.>>
<<Hovind's ideas have been published in the controversial Chick Tracts, comic strips intended to convert people to fundamentalist Christianity.[60] >>
http://en.wikipedia.org/wiki/Kent_Hovind