View Single Post
Vechi 16.02.2013, 13:48:20
aserbs aserbs is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.02.2013
Implicit credeti ca noul papa va avea curajul sa faca consacrarea rusiei

Parerea mea este ca nu conteaza si nici va conta ce vrea sa faca papa de la Roma...in marea majoritate Sfintii rusi l-au considerat pe papa un antihrist indiferent de numele pe care l-a purtat acest papa,asta bineinteles dupa schisma,dupa ce ei ,catolicii s-au rupt de Biserica unica ,soborniceasca si apostoleasca.Sa luam exemplu si noi romanii de la poporul rus ,din mijlocul caruia au fost martirizati si canonizati mii si mii de Sfinti,care au marturisit cu pretul vietii adevarata credinta. Eu cred ca le jignim memoria daca ne apucam acum sa discutam despre intentiile papei de la Roma.Hai sa discutam despre catehizarea poporului roman, despre canonizarea Sfintilor inchisorilor comuniste,despre problemele care le au preotii de la tara in a supravietui acestor vremuri tulburi,despre coruptie,mita ,santaj care sunt la moda in oricare domeniu de activitate.Sa nu ascundem mizeriile noastre sub pres, caci ele asemenea pacatelor nespovedidite si ascunse, ne vor sufoca si ne vor face sa fim asemenea mormintelor varuite despre care avertiza Mantuitorul Hristos,SA LUAM AMINTE....
Reply With Quote