View Single Post
Vechi 08.02.2013, 14:49:15
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Cum poți afirma că este autentică? Pe ce te bazezi? Poți să-mi demonstrezi că autentică? Până nu aduci dovezi obiective, rămân la părerea că acea înregistrare este un fals.

Faptul că acea înregistrare a apărut după moartea părintelui Arsenie Papacioc îți poate da de gândit. De ce a apărut după?
In primul rand inregistrarea nu a aparut dupa moartea parintelui Arsenie Papacioc, eu am ascultat-o prima data in anul 2006. Citeam cartea Cararea Imparatiei in camin si o colega mi-a dat sa ascult pe un cd aceasta inregistrare. Am fost de doua ori la Parintele Arsenie Papacioc, dar nu mi-a venit in gand sa-l intreb de acest lucru, trecuse si mult timp de cand ascultasem inregistrarea si uitasem cu desavarsire. Si scopul cu care mergeam era acela de a lua o binecuvantare.

Pe ce te bazezi Ovidiu cand spui ca inregistrarea nu este autentica? Eu ii recunosc in acea inregistrare pe cei doi Parinti. O dovada mai mare decat sa o asculti nu exista. Poti sa ramai la parerea ta, dar nu incerca sa ma convingi ca acolo nu este vocea Parintelui Arsenie Papacioc. Ai ascultat totusi inregistrarea?