Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery
Extraordinara homeopatia! Ma calca pe nervi ca nu este mai popularizata si sponsorizata, chiar si in marginala si paguboasa de Romanie... Chiar si aici s-ar putea face multe, dar, se pare, cam greu cu un popor care arunca deopotriva sanatatea, moralitatea si mantuirea la gunoi, cu fiecare avort, pacient aruncat din ambulanta, sau blasfemie.
|
Mda, ai dreptate, insa vin si te intreb: oare TOT poporul e de vina pt politica din sanatate?Ce pot face oamenii de rand pentru a schimba ceva?
E trista realitatea romaneasca...Daca iesi cu masina pe centura intalnesti o groaza de femei , "papusi" de carpa in rol de prostituate, dintre care unele , culmea, cu facultate. Multe sunt moldovence de peste Prut. Chestia e ca am vazut politai vorbind si glumind cu ele, cerandu-le o tigara...
Apoi am vazut bebelus dat la gunoi de o fatuca de numai 15 ani(cine e de vina?)...
Am vazut si notar care a preluat dosarul cuiva dar si pe cel al altei persoane care avea interese contrare primeia...
Am vazut cum a stat cu mortul in casa 5 zile cineva pt nu avea loc de veci si pt cei de la morga nu au voiau sa il preia...
Si revenind la sanatate...am vazut cum o fata a murit din cauza unei banale alergii....
Deci , realitatea e trista dar ce se poate face, stimate domn?