View Single Post
Vechi 04.02.2013, 09:35:37
Noiembrie's Avatar
Noiembrie Noiembrie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.01.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Extraordinara homeopatia! Ma calca pe nervi ca nu este mai popularizata si sponsorizata, chiar si in marginala si paguboasa de Romanie... Chiar si aici s-ar putea face multe, dar, se pare, cam greu cu un popor care arunca deopotriva sanatatea, moralitatea si mantuirea la gunoi, cu fiecare avort, pacient aruncat din ambulanta, sau blasfemie.
Mda, ai dreptate, insa vin si te intreb: oare TOT poporul e de vina pt politica din sanatate?Ce pot face oamenii de rand pentru a schimba ceva?
E trista realitatea romaneasca...Daca iesi cu masina pe centura intalnesti o groaza de femei , "papusi" de carpa in rol de prostituate, dintre care unele , culmea, cu facultate. Multe sunt moldovence de peste Prut. Chestia e ca am vazut politai vorbind si glumind cu ele, cerandu-le o tigara...
Apoi am vazut bebelus dat la gunoi de o fatuca de numai 15 ani(cine e de vina?)...
Am vazut si notar care a preluat dosarul cuiva dar si pe cel al altei persoane care avea interese contrare primeia...
Am vazut cum a stat cu mortul in casa 5 zile cineva pt nu avea loc de veci si pt cei de la morga nu au voiau sa il preia...
Si revenind la sanatate...am vazut cum o fata a murit din cauza unei banale alergii....
Deci , realitatea e trista dar ce se poate face, stimate domn?
Reply With Quote