View Single Post
Vechi 02.02.2013, 18:46:35
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de absolutep0wer Vezi mesajul
Cu cat au loc mai multe studii pe seama ei, cu atat medicii si cercetatorii se conving ca aceasta este "calea cea dreapta". Este vorba, bineinteles, despre dieta mediteraneana.
...
Pestele

Din el obtinem proteinele si acizii grasi Omega 3, esentiali pentru o inima sanatoasa, dar si pentru o piele frumoasa sau un par stralucitor. Formeaza-ti un obicei santos din a inlocui cu peste cel putin doua mese de carne, pe saptamana. Cel mai indicat este sa il prepari la cuptor, la gratar sau in saramura cu ulei de masline.
Vi s-a intamplat sa vi se faca rau de la peste?
Am luat un peste proaspat, crap,...nu mai cumparasem de mult peste si am vrut sa fie si proaspat, ca sa fie mai sanatos.
Am mancat prima oara (l-am prajit) si m-a durut stomacul..desi eu am stomacul destul de bun, adica mananc dulce pe stomacul gol si nu ma doare....M-am gandit ca poate uleiul (desi am mai mancat chestii prajite cum ar fi oua fara sa am nimic).
Am mancat a doua oara si m-a durut iar stomacul...cred ca e pestele de vina...mi s-a facut asa rau ca nu mai vreau sa mananc...
Este posibil sa aiba hormoni sau subs chimice, ex Hg?
Si daca nici pestele proaspat nu e bun...de care sa cumpar data viitoare? Ar trebui poate sa iau peste mic, care nu acumuleaza substante chimice?...sau si cei mici de crescatorie au hormoni?...sau poate este alta explicatie
Reply With Quote