Citat:
Īn prealabil postat de tigerAvalo9
Dar de Otelul Galati,campioana inimii mele ce ziceti?E o formatie muncitoare ,modesta si frumoasa.
|
Nu as fi crezut niciodata ca vor lua titlul dar munca lor a fost rasplatita desi nu au avut mari valori au fost o echipa unita si muncitoare la fel cum,pe vremuri,munca intr-o otelarie era o munca grea si care nu se putea realiza decat in echipa :) Cred ca au urmat o reteta sportiva care este singura abordabila pt echipele provinciale de la noi,investitii in tineri,fara vedete,fara salarii mari,dar o echipa unita si omogena,pe sistem german cumva,unde conteaza mai putin pretentia individului cat efortul colectivului.Si eu sunt adeptul acestui gen de mentalitate,nu-mi plac vedetele si nici progresul in salturi,sunt adeptul lucrului calculat,pe termen lung si metodic indeplinit,mai multa munca decat inspiratie de moment.Oricum v-a venit anternor bun asa ca aveti toate motivele sa va bucurati la un meci bun,cand echipa joaca acasa dar sa nu uitati,de prea multa bucurie,sa ajungeti si la Liturghie :) Numai bine si mult succes dvs si echipei dvs favorite.