View Single Post
Vechi 01.02.2013, 16:19:58
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Am gasit! Era Borusia Monchengladbach!
Am adormit necajit ca nu eram sigur de echipa germana care a jucat Finala Cupei Europei cu Liverpool. Dar somnul e un sfetnic bun! Cand m-am trezit, printre primele ganduri a fost si acesta: Borusia! Am verificat si intr-adevar, finala din 77 a fost Liverpool-Borusia M., 3-1.

In 25 mai 1977, cand inca nu implinisem 10 ani, tata m-a invitat la meci. Mi-a explicat importanta partidei si mi-a spus ca el tine cu Liverpool, ca si bunicul, dealtfel (care fusese portar la fotbal intr-o echipa de B din Bucuresti, in tinerete)... Eu, desigur, m-am pus de cealalta parte a baricadei, convins ca-i voi invinge pe batrini si... am avut de suferit... Nemtii jucau bine insa englezii stiau arta, erau mai buni.
Dupa meci (care s-a incheiat dupa miezul noptii, prima mea noapte alba ca microbist!), am admis in fata barbatilor din familia mea ca Liverpool e mai buna. Si cum pe atunci eram eu insumi un mic campion, am zis sa fiu onest cu mine insumi si sa tin cu cei mai buni.
Si asa a ramas, Liverpool e si astazi echipa mea de suflet.

http://en.wikipedia.org/wiki/European_Cup_1976-77#Final

Intre timp s-a mai scorojit si sufletul meu, s-a mai potolit si Liverpool, deh... Dragostea insa ramane peste ani....:)

Last edited by cezar_ioan; 01.02.2013 at 16:26:59.
Reply With Quote