Alecsandra_ldc, indiferent cine ar fi acea persoana (vedeta/nevedeta, casatorita/singura etc) cum sa nu suferi cand persoana pe care o iubesti nu te iubeste? (bine, eu n-am ajuns inca acolo vis a vis de acest om, dar mi-e teama sa nu ajung) M-as bucura daca am putea vorbi mai multe in privat. Credeti ca se poate?
Citat:
În prealabil postat de alecsandra_ldc
pana la urma...daca iubesti cu adevarat pe cineva nu poti suferi ca iubirea e neimpartasita( si aici nu ma refer la orice fel de iubire ci la dragostea intre un el si o ea)...iti faci datoria sa iubesti, pt ca asta simte inima ta..si atat.
cred ca ar fi trebuit sa suferiti daca aveati "ghinionul" sa va indragostiti de o persoana inaccesibila sau interzisa (cineva casatorit, o vedeta sau mai stiu eu). asa,din ce spuneti...orice e posibil (adica intr-un fel aveti noroc). pe urma..nu vreau sa vb aici pe un forum crestin-ortodox de alte credinte..dar apropo de karma..ca idee, sau what goes around comes around....sau citand de la noi "ce vreti sa va faca voua oamenii aceea faceti voi lor"..transmitand sentimente pozitive s-ar putea ca intr-o zi sa fie intoarse ..succes!
|