Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox
Doamne ajută.
De mine da, poți scăpa, dar de Adevăr, niciodată, niciunde. Fie că Îl accepți sau nu, El este Cel Ce este.
Și mai bine este ție să nu-ți întărești cerbicele ca diavolii împotriva Mielului, ci să slujești Lui, cum și El slujește nouă neîncetat și să ascultăm de El, că dulce e El și ascultarea de El.
Bucurii.
|
Slăvit să fie Hristos!
El este Mirele, Prietenul și Stăpânul meu de acum 25 de ani de când i-am deschis inima și El a intrat în ea conform promisiunii lui care întotdeauna este DA și AMIN: „
Iată, stau la ușă și bat; de va auzi cineva glasul Meu și va deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu Mine.” Apocalipsa 3:20.
Dar recunosc că de multe ori, de mult prea multe ori de atunci mi-am întărit cerbicele împotriva Sa și nu l-am ascultat, L-am trădat și L-am întristat, păcătuind împotriva Lui și întorcându-mi fața spre cele lumești, colorate și îmbietoare ale celui încornorat.
Vai mie, păcătosul!
Dar Domnul s-a îndurat de fiecare dată când mi-am mărturisit greșul și mi-a dat iertarea lui cea dulce după mare îndurarea Lui.
Și nici de tine, scump frate în Domnul, nu vreu să scap ci, dimpotrivă, să ne îndemnăm unul pe celălalt la fapte bune și la ascultare de Sfântă Voia Sa pentru a ajunge cu bine în Împărăția cea Cerească.
Te iubesc mult, nu pentru că ai merita, ci pentru că demult, Hristos a turnat adânc în inima mea Duhul lui Cel Sfânt și împreună cu Duhul Său, așa cum pe glăsuiește dumnezeiescul Pavel în Romani 5:5 -
iubirea lui Dumnezeu s-a vărsat în inimile noastre, prin Duhul Sfânt, Cel dăruit nouă.
Multe bucurii!