eu cred ca domnul dragomir are dreptate...e nevoie de timp..
pana la urma...daca iubesti cu adevarat pe cineva nu poti suferi ca iubirea e neimpartasita( si aici nu ma refer la orice fel de iubire ci la dragostea intre un el si o ea)...iti faci datoria sa iubesti, pt ca asta simte inima ta..si atat.
in rest, cum imi spunea si mie cineva..daca ceva e sa fie de la Dzeu, se intampla...chiar daca presupune mai putin efort de la noi..iar daca nu e...oricate griji ne-am face, trecem mai departe...
cred ca ar fi trebuit sa suferiti daca aveati "ghinionul" sa va indragostiti de o persoana inaccesibila sau interzisa (cineva casatorit, o vedeta sau mai stiu eu). asa,din ce spuneti...orice e posibil (adica intr-un fel aveti noroc). pe urma..nu vreau sa vb aici pe un forum crestin-ortodox de alte credinte..dar apropo de karma..ca idee, sau what goes around comes around....sau citand de la noi "ce vreti sa va faca voua oamenii aceea faceti voi lor"..transmitand sentimente pozitive s-ar putea ca intr-o zi sa fie intoarse ..succes!
si ca sa fac un fel de marturisire in public...si eu sunt cam in aceeasi situatie, realizand de curand ca o persoana care in prezent este destul de atractiva desi cu doar 1-2 ani in urma arata cam urat,sigur nu genul meu..a inceput sa-mi fie draga...dar am zis sa nu ma grabesc deloc..momentan suntem tot intr-un fel de relatie profesionala,eu subordonata :)))) deci povestile ni se aseamana..asa ca sfatul domnului dragomir de la punctul 2 e cel mai realist si potrivit..
Last edited by alecsandra_ldc; 31.01.2013 at 14:27:51.
|