View Single Post
Vechi 31.01.2013, 08:49:44
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
In cazul tau, celestial pottery, cred ca lucrurile se vor petrece cam asa:

-Ce se aude ???
-Doamne, Celestial Pottery e la poarta si bate sa rupa poarta, nu alta !
-Sa intre, atunci, toti, sa le privesc sufletele !
-Doamne, dar e unul singur. Asa isi zice din vremea cand bantuia forumul ortodox: celestial pottery.
-Da??? Sa intre, derbedeul!
(Si estacada din fata tronului se zguduie, deoarece intra Celestial Pottery si se arunca la pamant, facand metanie mare).
-Doamne, deci asa arati ! (se apropie, in genunchi, de Tron) Ingaduie sa privesc chipul Tau !
-Dar, fiule, nu spuneai tu ca ma vezi in Sfanta Euharistie a ereticilor din schisma apostatilor papisti ?
-Doamne, asa zicea ereticul papa, pe numele lui Anticrist, iar eu l-am crezut, de vreme ce i se spune "urmasul lui Petru" !
Sf Petru (da sa-si scoata sabia din teaca): "Minciuna, Doamne! Tu stii ca insurat am fost, dar n-am avut copii !"
Dumnezeu (catre Sf Petru): "Ti-am mai spus: pune sabia ta inapoi in teaca !"; se intoarce cu fata catre Celestial Pottery, care inca e in genunchi si isi smulge parul din cap:
-Pai bine, Celestial Pottery, cum de l-ai crezut daca eu am trimis special in lume un om cu unica misiune de a-ti deschide ochii cei adormiti !
-Doamne, ai facut asta pentru mine ? Ai trimis un om sa ma calauzeasca spre adevar ???!!! Cum se numeste, Doamne, acel sfant ?
-Este cel pe care l-ai nesocotit o viata, crezandu-l nerod la cap si intunecat la inima, desi el, cu vorba ca susurul izvoarelor celor din rai, iti dorea numai bucurii tie. Numele lui Daniel Ortodox iti spune ceva ?
(Celestial Pottery, lovindu-se cu palma peste frunte): Acela, Doamne ??? Acela era omul Tau ???
-Pai vezi, Celestial Pottery, cum n-ai stiut sa te orientezi in viata ? El a facut fapte bineplacute Mie, a scuipat pe ceea ce apostatii papisti numesc "Euharistie", dar care nu e decat o ciorba de urzici, vorba unui mitropolit de-al Meu, din Ardeal, care e mai demult la masa Mea, mancand cat trei. De aceea, acest Ortodox pe care l-am trimis, cu nume de mare profet se va bucura si el la masa Mea. Pe cata vreme tu, daca ai fost in stare sa crezi ca acea alcatuire in care nici macar paine dospita nu e, este Sfanta Euharistie, inseamna ca ai sa fii in stare sa crezi ca te trimit la fizioterapie, intr-un loc cu multe aplicatii calde. Legiuni ! Umflati-l pe acest umflat si duceti-l la subsol, in loc calduros, loc cu dogoare, unde nu este nici parere, nici inviorare, nici festin!

Si astfel, dragi copii, si-a terminat viata cel care a fost Celestial Pottery, ce nu a stiut sa asculte de sfatul calauzei ortodoxe.
Bucurii !
Magistral, Mihnea. O mica observatie: am mai slabit de cind ai plecat, in ciuda colarezului pe care mi-l prepara a mea...
Oricum, vorbidn serios, sa hulesti Sf. Comuniune, zicind ba ca e "doar" o azima, ba ca e "bors de urzici", trebuie sa fii...lipsit de respect, sa nu zic de creierul elementar de a respecta ce au altii sfint. Chiar ca Balcanii duc un trai anistoric, vorba lui Blaga.
Reply With Quote