View Single Post
Vechi 30.01.2013, 22:05:12
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.
Din motive binecuvântate am lipsit o perioadă. Iertați-mi lipsa.

Așa-i că mă iubești, frate MihaiG? Mă iubești mult... nădăjduiesc. Căci și eu te iubesc.
Îți voi răspunde obiectiv.
Nu am încălcat nici unul din Sfintele Canoane ale Bisericii Creștine. Canonul la care te referi face referire ca nici un om să nu arunce anateme asupra unei cauze, persoane, sau asemenea, fără să nu o facă Sfânta Biserică mai înainte prin Sfântul Sinod, de va fi nevoie. Ce am făcut eu, este să amintesc de anatemele care deja au fost puse de Biserica Creștină asupra ereziilor romano-catolice. Am amintit după fiecare erezie că este anatema, pentru ca cititorul să înțeleagă că este o greșeală să urmeze acele învățături pierzătoare de suflet. Atât de spus aici. Dar nu îmi fac griji, pentru ura ce o simt în sufletul tău, vei găsi tu cu altceva să mă prinzi. "Dacă pe Mine M-au urât și pe voi vă vor urâ" (Ioan 15, 18)

Am citit cu interes până pe la pagina 20 al acestui topic. Voi citi tot. Sunt bucuros să fiu de folos pentru cei ce vor să primească și să accepte Adevărul. Unde știu, voi spune și voi ajuta, unde nu, am nevoie să fiu ajutat eu.

Să îți fie de bine, frate ce mi-ai mulțumit pentru că ți-am arătat Adevărul cu privire la erezia romano-catolică a dăruirii doar trupului și nu și sângelui. Căci cum am spus și în prima pagină, spune minunat Domnul:
"Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. Trupul este adevărată mâncare și sângele Meu, adevărată băutură. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu rămâne întru Mine și Eu întru el." Ioan 6, 53-56. Acest cuvânt al Mântuitorului se referă la toți oamenii pământului.

Orice alte cuvinte, sunt minciuni ale hristoșilor mincinoși de care e azi plină lumea.

De asemenea, energiile create sunt o erezie romano-catolică, ele nefiind create, ci necreate, harul este necreat, darurile sunt necreate, precum darul proorociei, al facerii de minuni, ele sunt de la Dumnezeu, și cum Dumnezeu nu este creat, nici energiile Sale nu sunt create, ci sunt necreate. Tot, absolut tot ce este de la mișcarea romano-catolică, este greșit, este neadevărat și eretic. FERIȚI-VĂ de tot ce este de la ei, al lor. Căci este ANATEMA pe întreg romano-catolicismul. În întuneric își duc existența și caută să tragă și pe alții în întuneric, precum diavolul care caută pe cine să înghită. I Petru 5, 8.
Putem vorbi despre fiecare erezie în parte, foarte deslușit, și nu pentru ai ajuta pe ei, căci ei nu primesc să fie ajutați, ci pentru a înțelege noi, creștinii, care este Adevărul, ca să înțelegem nebunia minții lor, cum să ne ferim de ei și de întunericul în care-și scaldă mințile.

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 30.01.2013 at 22:12:08.
Reply With Quote