Citat:
În prealabil postat de cuvantul
As avea o curiozitate,cand l-ati descoperit de Iisus? Ce moment v-a facut pe dumneavoastra sa va intoarceti catre El?
Ii mai intreb pe prietenii mei "Cine e Iisus?" iar raspunsurile sunt foarte diverse,de la un simplu profet,la "un alt mesia", sau chiar injurii.
V-ati nascut cu aceasta credinta sau a existant un moment determinant? Jean Pault Satre spunea (daca nu ma insel) ca existenta precede esenta.
Incep eu.Am fost educat de bunica sa fiu credincios.Nu trecea o seara fara sa ma rog si sa sarut o icoana.Nu stiam prea multe,dar era suficient incat sa am un somn linistit.Apoi am inceput sa fiu ateu,apoi chiar anti-crestin.Dupa o supradoza de droguri si o noapte lunga in care am zis ca daca nu mor ma schimb,am devenit un om mai religios.Din pacate nu un bun crestin,dar planuiesc ca incet incet sa ma convertesc sper Iisus.
|
In general,il cunoastem pe Domnul Iisus,fecare dintre noi,in urma unor evenimente care ne marcheaza viata!De regula acestea sunt evenimente grele pentru trupul si sufletul nostru.Nemaigasind nicaieri un remediu,venim catre Dumnezeu ca ultima speranta.In indurarea si iubirea lui nemasurate,simtim ajutorul si putini dintre noi nu ne mai despartim de el.Cei mai multi insi,dupa ce "se vad cu "sacii in caruta",uita de El,uita sa-i multumeasca pana la proxima durere cand iarasi isi amintes din necesitate.
Personal,L-am cunoscut de mic copil,dar mai apoi luand drumul orasului am cam uitat de El.La varsta de 4o de ani am avut prima intalnire cu neantul si speriat am cerut ajutorul celui pe care IL uitasem de mult timp.Stiind ca nu-L voi mai parasi mi-a acordat o noua sansa si ca un Dumnezeu adevarat,nu a gresit!Sunt fericit ca"m-am impiedicat"caci altfel as fi ramas un "öm mort"!Ca mine sunt multi altii si ei ar trebui sa depuna marturie pentru ca asa sa-L cunoasca si cei ce vor, dar nu stiu cum! Cum sa nu vorbesti semenilor tai despre "Salvatorul"tau?Este cea mai mare bucurie a vietii mele!