View Single Post
Vechi 26.01.2013, 22:44:52
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Ma simt oarecum zguduit de aceasta veste, cu atat mai mult ca s-a stins la cativa km de mine. Am participat in cateva randuri la sf. liturghii oficiate de sfintia sa. Ultima oara cand a trecut prin oras, chiar a avut o scurta conversatie cu fiul meu cel mic, intrebandu-l care-i sunt intentiile de viitor si dandu-i sfaturi si binecuvantare. Aproape ca nu-mi vine sa cred ca nu mai e in viata, fiindca il vedeam destul de vioi si activ... Numai Dumnezeu stie cum si cand ne incheiem socotelile pe acest pamant.
Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii.
Parastas pentru Arhiepiscopul Epifanie

În Catedrala arhiepiscopală „Înălțarea Domnului“ din Buzău a fost oficiat sâmbăta aceasta parastasul de trei săptămâni pentru Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie, informează TRINITAS TV.

La slujbă au participat elevi de la Seminarul „Chesarie Episcopul“ din Buzău și credincioși din municipiu. Răspunsurile la strană au fost date de elevii Școlii de cântăreți „Sfântul Mucenic Sava“.

Până la împlinirea a 40 de zile de la trecerea la Domnul a fostului arhipăstor al Buzăului și Vrancei, la Catedrala voievodală și la noua Catedrală Arhiepiscopală din municipiul Buzău, se oficiază zilnic slujbe de pomenire, după Sfânta Liturghie. Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie a trecut la cele veșnice pe 7 ianuarie, la vârsta de 80 de ani.