Theo,nimic nu este ascuns in fata lui Dumnezeu si intr-o zi totul va fi adus la lumina.Raul,in forma perceptibila sau nu,nu va invinge si acest gand,privit de la picioarele Crucii,ar trebui sa fie suficient pt ca fiecare sa luptam mai mult cu propria patima si nu cu cel din fata ta care,ca si tine,va sta si el intr-o zi in fata Dreptului Judecator si in nici un caz,sub nici o forma si niciodata,nu-l vei judeca tu om pe alt om mai bine decat o va face Creatorului sau.Toti,fara exceptie,vom da socoteala pentru tot binele si raul din faptele noastre.Eu pentru aceea clipa as dori sa ma pregatesc,pentru ca simt cum clipele ne zboara ca un fum si parca nu suntem niciodata pregatiti.Nu vreau sa urasc pe nimeni,pentru ca ura ma va ucide pe mine primul chiar daca nu simt asta dar cu fiecare picatura de ura ceva din mine moare.Am vorbit prea mult deja si mai bine sa ne uitam fiecare in sufletul lui si sa luptam cu sarpele al carui cap a fost zdrobit.
Clipul este un dar pentru Dragos pt ca mi-a taiat putin din avantul,precum cel din clip, cu care era sa scriu(atac) altceva :) Numai bine.