View Single Post
Vechi 26.01.2013, 05:17:34
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iliegh Vezi mesajul
Citind topicul asta m-am bulversat de tot.

Unii zic ca l-au descoperit pe Iisus, altu zice ca nu poate fi descoperit, unu zice ca e in inima, etc.

Ca sa ma lamuresc pun si eu niste intrebari:

1. Poate fi descoperit pana la urma Iisus ?
2. Ce inseamna de fapt sa il descoperi ?
3. Ce inseamna sa il urmezi pe Iisus ? A face fapte bune , sau a face cruce cand treci pe langa o biserica ?
4. Daca prin natura mea fac fapte bune, inseamna ca il am pe Iisus in mine ? Presupunand ca nu cred ca exista.
1-Da, poate fi descoperit, mai ales dacă-L caut:
9. Și Eu zic vouă: Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide.(Lc11,9)
2-Să devin conștient de iubirea Lui pentru mine, iubire care L-a determinat să se jertfească pentru salvarea(mântuirea) mea.
3-Înseamnă să fac nu fapte bune, ci faptele Lui; faptele sunt mai mult sau mai puțin bune, dar faptele Lui sunt ideale.
4-Prin natura ta(firea ta trupească) nu poți face fapte bune fiindcă drept(bun) nu e nimeni(Rom3,10-12). Dacă L-ai avea pe Iisus cu tine atunci ai putea face fapte bune pentru că:
17. Toata darea cea buna si tot darul desavarsit de sus este, pogorandu-se de la Parintele luminilor, la care nu exista primenire sau umbra de schimbare . (IAC 1:17)
Eu îți recomand să crezi că există; vei vedea că ți-e mai de folos decât îți poți închipui.
Reply With Quote