nu i am dat niciodata atentie acestui oreste,cu toate ca auzisem de el de la tv,dar din cauza unei cunostinte ft apropiate care imi tot spunea ca oreste este ft intelept,citit etc ,am avut rabdarea sa ai privesc si eu cateva emisiuni 'codu lu oreste" de bn nu pot sa spun decat ca al respect pt faptul ca are un nivel de intelect ridicat,un vocabular bogat si se vede ca este un om citit,dar cat priveste sistemul lui de gandire este o ciorba in capul lui ,le amesteca pe toate ,crestinism ,iudaism,islamism,budism,hinduism, toate religile pt el sunt bune,rapiri extraterestre,dimensiuni paralele,toate curentele moderne el le dezbate ca find adevarate,cauta sa impace de ex pe arsenie boca cu new age,pe Hristos cu mahomed,se declara un iubitor al sf parinti,dar nu are nici o trb cu traditia bisericeasca,am inteles ca asi da doctoratul in teologie,cum e posibil sa nu stie dogmele crestine fundamentale ? sa inteleaga ca in ochii ortodoxiei nu exista decat un singur Dumnezeu intreit in persoane ,ca Hristos este Dumnezeu adevarat si nu un profet trimis asa cum spune islamul! restul sunt amagiri si iluzi ,imi pare atat de rau ca aceasta persoana pe care o indragesc al admira asa mult pe oreste

,oreste se adreseaza unui public care nu are inca format sistemul de gandire dogmatic ortodox ,unor oameni simpli care ajung sa creada falsuri ,precum planuri astrale etc ,am impresia ca el defapt nu este un adevarat ortodox ca cauta sa propovaduiasca alceva ,se da ortodox dar crede ca se trage din reptilieni :))))