View Single Post
Vechi 21.01.2013, 10:38:36
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu nu sunt de acord cu subiectul nasterii acasa,neasistata medical,insa nu am sa te trimit la plimbare,Laura.

Inteleg ca fiind o persoana de sex feminin,esti preocupata de subiectele care implica maternitate,cresterea copiiilor,casatorie...este normal.

Nu sunt de acord cu aceasta modalitate de nastere deoarece chiar si in spital,asistata medical pot aparea complicatii iar nasterea nu este intotdeauna atat de simpla pe cat se prezinta in cele 2 cazuri prezentate de tine.Adica sunt 2 deocamdata,dar cate alte urgente si complicatii neonatale nu sunt?
Multe,foarte multe.

Dar multumim ca ne-ai prezentat linkurile,ca ni le-ai facut cunoscute si acum putem vb despre pro si contra.
De ce nu cititi cu atentie? Nu am scris nicaieri de nastere neasistata! Am mentionat f.clar ca si in vest, unde nasterile acasa sunt ceva normal, mamele sunt asistate de una-doua moase + dula + sotul si sunt in contact cu medicul lor in caz de urgenta! Si repet, ambele mamici romance au fost asistate, nu au facut de capul lor. Voi sustine mereu dreptul mamei de a alege sa nasca asistata acasa, ptr. ca mi se pare ceva normal! Nu sustin nasterea neasistata, ci dreptul mamei de a alege unde si cu cine sa nasca!

Sunt 3 cazuri cu 5 nasteri in presa romana, in privat sunt mai multe. In vest sunt deja ceva normal inclusiv in State si Canada, iar in Olanda majoritatea nasterilor sunt acasa (asistate!).

Last edited by Laura19; 21.01.2013 at 10:41:25.
Reply With Quote