View Single Post
Vechi 19.01.2013, 02:23:21
alecsandra_ldc
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Aseara am urmarit o emisiune cu o vrajitoare din Tanzania...se pare ca in sudul Tanzaniei sunt cele mai multe persoane care cred in vrajitoare (posibil si numarul lor e cel mai mare).
Reporterul a luat legatura cu un bastinas (sa zicem X) care l-a dus la o vrajitoare.
Aceasta a povestit cum a inceput sa vindece persoane: in urama unui accident a ramas cu viata datorita unor spirite care i-au dat aceste puteri. Spunea ca toti oameni au o latura rea (ca de altfel si o latura buna) si ca ea poate sa diminueze raul din om.
Reporterul a zis ca vrea sa vada si el si vrajitoarea a facut un fel de ritual cu X.
Ce m-a surprins este ca l-a pus sa se acopere cu un cearsaf rosu si ea s-a acoperit tot cu un cearsaf rosu..ca cica asa sunt/zic spiritele. A ars nu stiu ce plante (pe care spiritele i le-a indicat) si i-a dat lui X sa bea niste combinatii de licori.
Am cautat pe Net si cica culoarea diavolului e rosu aprins. Adica ce importanta avea daca isi puneau cearsafurile alea rosii sau nu in timpul "procesului"?
Ce mi se pare interesant e ca in ultima vreme sunt din ce in ce mai inconjurata de rosu de ajunsese si sa-mi placa.
Oare atragem si noi raul daca purtam aceasta culoare?
Ce se stie de la sfintii parinti despre infatisarea raului este ca e hidos, urat. Nu are cum sa fie rosu..pt ca e o fiinta nevazuta.

Rosu este o culoare imparateasca; si eu m-am sfiit sa port rosu la un moment dat, adica m-am intrebat daca e ok. Dar asta pt ca am vazut multe icoane in care apare Maica Domnului imbracata in rosu , nu ai remarcat? Si nu din smerenie am gandit asa, dar a fost o vreme in care m-am gandit ca mi se intampla rele din lipsa de respect fata de maica domnului.
Reply With Quote