Fiind bine dispus ca mi s-a clarificat problema, dar si fiindca ce am postat deasupra despre apocalipsa e prea singur pe acest topic si desi bataia de cap m-a cam si durut... completez cu cateva citate, (nu stiu restul contzinuturilor fiind doar crestin-laic, dar astea mi se parea ca ash vrea sa le postez cu copy/paste in continuare, (dupa o cautare foarte grabita si foarte scurta pe site la Noul Testament de la Biblia sau Sfanta Scriptura)) :
A Doua Epistola Soborniceasca a Sfantului Apostol Petru
"[3]...precum v-a scris si iubitul nostru frate Pavel dupa intelepciunea data lui,
16. Cum vorbeste despre acestea, in toate epistolele sale, in care sunt unele lucruri cu anevoie de inteles, pe care cei nestiutori si neintariti le rastalmacesc, ca si pe celelalte Scripturi, spre a lor pierzare.
17. Deci voi, iubitilor, cunoscand acestea de mai inainte, paziti-va, ..."
Epistola Soborniceasca a Sfantului Apostol Iacov
"[4]8. Fiti, dar, si voi indelung-rabdatori, intariti inimile voastre, caci venirea Domnului s-a apropiat.
9. Nu va plangeti, fratilor, unul impotriva celuilalt, ca sa nu fiti judecati; iata judecatorul sta inaintea usilor.
[5]19. Fratii mei, daca vreunul va rataci de la adevar si-l va intoarce cineva,
20. Sa stie ca cel ce a intors pe pacatos de la ratacirea caii lui isi va mantui sufletul din moarte si va acoperi multime de pacate"
|