Citat:
În prealabil postat de AlinB
Serios?
Si tu ce ai de gand?
Ai sa vii in Romania sa te retragi printr-o padure pe aici sau le preferi totusi pe cele de acolo?
Ce mai astepti?
|
Ai ghicit! Nu astept nimic, lucrurile sunt aranjate deja in acest sens. Nu mai am ce pierde, nici macar mandria.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Asa au decretat sefii tai.
|
Care sefi?!? Tu crezi ca toti au sefi? Eu sunt pensionara.
Lasand gluma la o parte, e cazul sa te linistesti, AlinB. Nu e voie sa iti pierzi linistea sufleteasca sub nici o forma. Dumnezeu sa te lumineze cum crede El mai bine. Doamne ajuta!
Dedicatie speciala pentru AlinB:
De aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare și chimval răsunător.
Și de aș avea darul proorociei și tainele toate le-aș cunoaște și orice știință, și de aș avea atâta credință încât să mut și munții, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
Și de aș împărți toată avuția mea și de aș da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi folosește.
Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește.
Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândește răul.
Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii - se vor desființa; darul limbilor va înceta; știința se va sfârși;
Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea. (I Corinteni 13, )
Chiar daca discutam in contradictoriu, sa nu lipseasca dragostea crestineasca dintre noi.
Si pe tine, AlinB, te rog sa ma ierti, daca te-am suparat.