14.01.2013, 23:50:07
|
|
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Mihaela nu am judecat pe nimeni! Doar am sesizat un fapt, de care poate să vă feriți și voi pe viitor.
Păcat că luați totul de bun - toate acțiunile astea care nu au nici o bază, nici o legătură cu învățătura noastră creștină ortodoxă, care nu vor face decât să strice adevărata luptă, lupta prin rugăciune, răbdare, ascultare, printr-o viață liturgică intensă, prin comuniunea noatră cu Dumnezeul-om Iisus Hristos. Când ne vom uni organic cu Persoana lui Hristos, când simțiea noastră va deveni simțire de Hristos, când conștiința noastră va deveni conștiință de Hristos, când viața noastră va deveni viață de Hristos, când sufletul nostru va deveni suflet de Hristos, când noi nu vom mai trăi în noi înșine, ci Hristos trăiește în noi, cine ne mai poate despărți de El?
Te rog să mă ierți și tu, și te mai rog să ai în vedere că nu sunt potrivnic, ci doar caut adevărul, dar am certitudinea că adevărul cu siguranță nu stă în asemenea practici, înființate, conduse și susținute de anonimi.
|
Ma bucur ca am facut PACE, caci dialogul acesta nu-si prea avea rostul. Nu ma vei vedea pe mine pe strada demonstrand...
|