View Single Post
Vechi 14.01.2013, 21:08:08
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Să avem pardon. Tu ai ascultat de curiozitate câte prostie plutește pe acolo? Sau din nou e nevoie să-ți atrag atenția de a fi mai atentă la ceea susții?

ps: Comentariul tău nu are nici o legătură cu ceea ce am scris eu. Citește cu atenție mesajul meu și încearcă să fii la subiect. Dă-mi un exemplu de duhovnic care să recomande demonstrațiile?
Prostia pluteste astazi din pacate peste tot, nu numai acolo. Nu ii pot acuza pe acei demonstranzi ca sunt altfel decat toata lumea. In general lumea s-a vulgarizat, nu mai exista norme, buna crestere, rusine, etc.
Nu am avut rabdare sa urmaresc toata acea demonstratie. I-am auzit scandand impotriva cipurilor si atat. Pe mine mesajul lor m-a interesat si acela este acceptabil, atata vreme cat vrei sa mergi in rai, ca sa-l citez pe Pr. Proclu. Cine vrea in iad, e liber sa se duca; dar cel care are Duhul Sfant, va respinge cipurile, caci au cornite, cum spune cuviosia sa.
Nu cred ca va indemna vreun duhovnic la demostratie. Demonstratia tine de Cezar, nu de Dumnezeu.

Last edited by Miha-anca; 14.01.2013 at 21:42:54.
Reply With Quote